kreativitet kan bli för mycket...


Dagis

Det är något fel på mig :S


Jag har börjat sova när jag kommer hem från skolan... och detta händer exakt kl 18.10 och pågår till 20.10! jag vet inte varför just då men det är något med det klockslaget... det känns så skumt att som om man sov middag eller något... jag som har mobbat en person som sover lite efter kl 22.00 på vardagarna...


Haha, du ska in på ålderdomshemmet och jag ska börja på dagis :P haha vad bara det går...


Men nu när jag sovit bort halva dagen (typ), så har jag saboterat mina planer på att göra klart svenska uppsatsen :( så nu får jag göra den på fredag! Fast har en svag känsla av att jag har lovat att jag ska göra något annat... Någon som kommer ihåg om de fråga mig något föra veckan om att vi skulle hitta på något? Eller har jag lovat någon att jag ska hitta på något med någon? Jag vet att det är något, kommer ihåg att jag sade "ja, fredag går bra!". blir nervös :S


Jordgubbar, glass, grillat (allt), pasta, grapefruit, bananer, nötter, tomater och mycket mer! (Finns bara en person som kommer fatta det här :P)



Dagens I-landsproblem: Mamma säger att jag inte får ha med mig alla de kläder som jag vill ha med mig till österrike :( Hon säger att jag kommer köpa massa kläder där (som vanligt) som jag inte kommer ha plats med sen när jag ska åka hem. :(  


för att jag vill...


Viktors överraskning :)

Ok, han har fått sin överraskning nu :)


Vi skulle studera pumorna då han fick en svart påse med ett kort på där det stor:


"hade inte råd med en större men du får nog plats ändå..."


I påsen låg hans drömbil i miniformat :P


Ska kolla om han kan ta ett kort och skicka det till mig... Kom på det nu, jag borde ha fotat den!


Men han blev glad och nöjd :)



Dagens I-landsproblem: jag har ätit så mycket mat idag men har inte blivit mätt alls!


en shopaholics bekännelser

Det bästa som finna är att gå på stan med mamma när stora klumpen inte är med. För då är det två shopaholics som shoppar tills de inte orkar bära mer :) 


Men idag skulle stora klumpen med till Tuna Park :( Jag som hade lagt undan kläder och ett par skor blev inte så glad... Missförstå mig inte nu, det är kul att gå på stan med mamma och syrran men stora klumpen har ett sätt som gör att man inte köper något alls! Hon får en att tappa lusten att kolla på saker och prova dem. Men som tur var så tröttna hon och ringde sin kompis :)


När stora klumpen hade gått då började jag och mamma att köpa saker, som vi brukar :P det blev inga skor :( men annat (bilder) :)


Vi köpte dock inte så mycket som vi brukar göra men jag och mamma blev nöjda ändå :) Mamma köpte 3 par jeans fast 2 av dem var till hennes systrar (en i Irak och en i österrike, fattar dock inte varför hon skulle köpa jeans till dem... Hon sa något om ett vad...) och jag köpte saker från vila (älskar den affären!) och H & M (har köpt dem nu :P) och sen ett linne på Lindex som var jättefint nät man hade det på sig :)


    


Men jag var inte så ego, rundade upp så röda korset fick ett par kronor också :)


Sen träffa jag Malin, en jobbarkompis från förra sommaren, hon berätta att jag skulle vara på parken zoo i sommar :) Blev överlycklig! Helt ärligt, det är det bästa jobb jag haft (räknar med prao (A)) :)


Carro, nu jävlar blir det lunchar på Pampas :P

Daniel, grattis glass?(A)



Dagens I-landsproblem: jag hittar inga nya skor :(


”oj, vad kreativ du är”

Min svarta väska gick sönder! Den där mini väskan som jag inte varit utan sen jag köpte den. Men axelbandet gick bara sönder! Jag gick tillbaka till affären och sa med gråten i halsen "den gick bara sönder..." hon i affären tyckte så synd om mig att hon hjälpte mig hitta en ny söt plånbok :) och min väska får jag tillbaka på söndag, "fixad o klar" och "så gott som ny" som tanten i affären försökte övertyga mig.


Men när jag ändå var på Tuna Park så passade jag på att fixa den där överraskningen till Vimski :)
Och då hände detta...


Jag går in i olika affärer och frågar om de har något som man kan ge någon som tagit körkort, får jag samma svar av alla "jag har bara grattiskort". Så jag kom på en jätte bra ide :) Kommer skriva om denna ide när han fått sin överraskning!  Men ändå, när jag går tillbaka till en av affärerna, så säger hon som jobbar i affären till mig:


"Oj, vad du är kreativ! Du kanske kan köpa mina presenter istället för mig!"


Jag som inte var beredd på att hon skulle komma ihåg mig stod bara där och stirra som ett fån, innan jag log vänligt och tackade för komplimangen. Dock fick hon inte mitt nr, tyvärr... Kom på att det skulle ha varit roligt att jobba som det, tror att det finns ett företag i Stockholm...


Men det här inlägget är mest till för att göra Viktor nyfiken :) så nu fortsätter jag :P


Sen träffa jag min kära kusin Sally A. som tyckte att det var typiskt mig att göra något sådant där men det var sött också!


Haha du kommer inte få några ledtrådar alls förutom att det är gult och svart med en touch of Gold :P



Dagens I-landsproblem: det är fjortis fest här... Syrran har "smink dag" plus att de ska tälta på tomten UNDER MITT fönster :(


det var som ***!

Jag mår bra idag... Då menar jag inte "Jag mår bra" utan jag mår riktigt bra idag :) All stress från skolan känns oviktig och allt annan känns underbart! Jag gillar min nya filosofi den fungerar lika bra som yoga och meditation... Men här måste jag erkänna att jag bara testa dessa ett par gånger och inte sysslat med dem alls, så mycket som det låter. Men jag vet ändå hur den harmonin man får känns!


Sen har det hänt en annan rolig sak :) (hoppas att jag får berätta det här) nästa hela vecka så har Viktor varit hemlighetsfull och nervös. Vilket inte är så likt denna pratglada och stressfria pojke. Så då har moi varit nyfiken som in i (sätt in ett passande ord själv) men han har inte berättat något för mig hur mycket jag än tjatat och surat! Men så idag så kommer han fram med ett stort leende och berättar för mig (jag fick veta först :P) att han tagit KÖRKORT! Så nu är det överraskningar på gång :P nu är det  moi's tur att vara hemlig och planera. Måste ju firas på något sätt :) Men just nu får det duga med ett GRATTIS :P





Dagens I-landsproblem: Jag hittar inte den perfekta plånboken som passar ihop med min nya väska :(

för mig

Plötsligt känns det som man fått ordning på sitt liv...
Skolan går någorlunda bara, sommarjobb (Aina, överraskningen kom senare än jag trodde :P det var sommarjobbet inte det där dåliga :)), paris på gång, österrike kanske på gång, vännerna är där de ska vara :P och basketen <3
Visst finns det frågetecken här och där men allt innehåller en viss form av harmoni. Ett lugn som får alla bekymmer att verka oviktiga, för det löser sig på ett eller annan sätt...


Jag ska försöka behålla den har känslan så länge som möjligt. Tänkte på detta när jag cyklade hem från bollhuset, om jag ska behålla lugnet och självkänslan (helt otroligt! :)) så ska jag göra saker på MITT sätt och efter MINA regler! Från och med nu så ska jag sluta göra det alla andra mår bara av, istället ska jag göra det jag själv mår bra av! Jag tänker inte göra saker för att folk väntar sig det av mig, utan jag ska göra det jag själv tycker är rätt!


Den senaste tiden så har det känts som om jag tappat bort mig själv... Jag har gjort saker som jag aldrig skulle ha gjort för två år sen, jag har ändrat på saker som jag aldrig skulle ha gjort, jag har inte varit mig själv helt enkelt! Men det värsta är nog att jag tappat bort den sidan som gjorde mig till den jag var... Den sidan som var äventyrlig, fri, som vågade utmana, flörta, envisas, superglad och vetgirig.


Jag ska börja ställa frågor till min morbror, frågor som jag tror att han inte kan svara på. Jag ska åka fort och högt på nöjesparker. Jag ska skratta så jag börjar gråta (Carro, vi måste träffas :P). jag ska hoppa från ett flygplan och en bro (fallskärmshoppning och bungyjump). Jag ska inte känna mig tvingad till något jag inte vill göra. Jag ska envisas med min pappa, som förr då han blev så arg att han gav mig en timmas föreläsning om att det är oartigt att vara för envis och sen sluta det hela med att säga att han alltid har rätt. Och jag ska flörta! 


Det jag försöker få sagt (om ni missat det) är att jag ska leva livet, men på MINA villkor och ingen annans! Men jag ska må bra av det också annars tänker jag inte göra det!


    


Dagens I-landsproblem: syrrans cykel blev stulen så nu ska hon få en ny cykel. Så nu kommer hennes cykel att vara nyare :( (Men jag kommer få en cykelkorg :))  


Kreativ helg

Klarade miljön med perfekta resultat :)
Tur att vi slapp "hon den där", eller hur killar :)


Det känns skönt att ha allt planerat och klart inför den här veckan, inga obehagliga pluggkvällar... trodde jag!
Som sagt så är det prov imorgon, prov på onsdag, redovisning på onsdag och prov på torsdag, visst låter det kul? :(


Inte nog med all plugg men dessutom så står jag inför ett dellemma... ett beslut som jag trodde skulle vara lätt att ta visade sig vara bland de värsta jag varit med om... Jag som bara tar snabba beslut och inte bryr mig så mycket har nu ställt till det ordentligt för mig...


Skönt att helgen varit bra, med tanken på hur den här veckan kommer bli...


På tal om helgen...


Såg filmen 27 dresses i lördags. Den var bra, men det var synd att en och annan scen var taget direkt från Grey's anatomy och så var det ett smörigt (nästan) slut. Jag upptäckte till min fasa att jag var ganska lik huvudpersonen! För varken hon eller jag kan säga "nej" till folk...


Men det bästa med lördagen var nog vädret. För på min sida av staden så ösregnade det :) Jag älskar när det regnar så där, så mysigt och romantiskt på något sätt... Dessutom så känner jag mig så kreativ när det är sånt väder!
Satt och ritade lite barnsligt på en bild med min favoritblomma och mitt favoritdjur :)
Bestämde även hur min t-shirt skulle se ut :)


Frida smsade på söndagen och berättade att hon hade gått och blivit sjuk, med FEBER och allt! :O
Så det blev bara moi, Carro och Malin som fick ha en "oldfriendsgettogether" (som Carro kallade det :P), fast Malin är en rätt ny vän :P
Det hela börjar med att Carro kommer "ca" 10 min för sent :P Sen går hon och jag (Malin hade inte kommit än, då hon varit tvungen att vinka av pojkvännen som bor... någonstans... :)) "ut" till pappas klinik  och jag visade stolt golvet som jag målat :) sen visar jag henne fåglarna som pappa fått (fast nu har en dött :) (fågelfobi)) , då händer detta:


Carro tittar på fåglarna och säger till dem:


 "Vad fina ni är"


Sen tittar hon på mig och säger:


"Såna där kan man köpa på sims :D!"


Jag fattar inte vart hon fick det ifrån, speciellt med tanken på att hon vet att jag inte spelar dator- och/eller tv-spel!


Sen när Malin kommer, börjar "workshopen"  :)
Det tar tid för Carro och Malin att bestämma sig för vad de ska ha på t-shirten, men som vanligt blir de klara med blyertsdelen före mig (jag som hade bestämt mig dagen innan och allt :()


Eftersom jag "segade" så började de med kladdkakan utan mig! Det roliga var att det var mitt kök :P Så kul när de skulle ta fram saker som de inte hade en aning om vart de låg :)
Men eftersom jag inte heller hittade nåt, så fick vi ta muffinformer istället. Så det blev "kladdmuffins" :) Men det var gott ändå, speciellt med jordgubbar och glass till :)


Tack för hjälpen flickor <3 tror att jag fick "the bild" till foton :)


Haha, här är bilder jag inte tänker ha med mig till lektionen :P


                    Det här måste vi göra om :)




Dagens I-landsproblem: Jag har ingen cykelkorg :(


våra t-shirts :)

     så blev den :) men den är ej helt klar :)


det kommer mer om dagen och helgen snart... har ej tid nu :P

en dröm...

Jag måste tänka... det är det ända svar jag har...


    

Rothoffsparken är... En dröm en enkel dröm, eller?

haha!

Har foto just nu :)
Jag är klar klar klar :)
Slutar dock halv sex...

Jag har bästa grejen här va :P
Ska kolla om jag får lägga ut bilderna här sen :)


Miljöprov imorn... det kommer gå bra om vi inte har hon den där... eller hur killar?

Juste ingen är med på piggelin grejen ju  :(






I WILL SURVIVE

"det som ska ske det sker" och det spelar ingen roll om man vill det eller ej...

Sånt är livet...

Allt sker av en anledning...








You like to think
That you're the only one
Who understands my needs
And you tell everyone
That I can't live without you
Even for one day
But who gave you the right
To talk about the way
I feel so deep inside?
Now I realise
You were never mine
We were never right
Baby you will find


I will survive
I'm gonna make it through
Just give me time
I will get over you
I will survive
No matter what you do
Just wait and see
I will get over you
'Cause baby I will survive
'Cause baby I will survive


What makes you think
That I don't see the ways
You made a fool of me?
Don't laugh behind my back
'Cause what goes around
I promise you comes back

Now I realise
You were never mine
We were never right
Baby you will find


I will survive
I'm gonna make it through
Just give me time
I will get over you
I will survive
No matter what you do
Just wait and see
I will get over you
'Cause baby I will survive


I will survive
I'm gonna make it through
Just give me time
I will get over you
I will survive
No matter what you do
Just wait and see
I will get over you


I will survive
I'm gonna make it through
Just give me time
I will get over you
I will survive
No matter what you do
Just wait and see

I will get over you

I will survive
I'm gonna make it through
I will survive
I will get over you


'Cause baby I will survive




  


"Som en Fenix ska du resa dig ur askan och bli lika vacker som du var innan..."



Dagens I-landsproblem: ingen vill äta Slagsta glass med mig för alla tycker att det är onyttigt :(











Tävling

Ok, behöver veta vilka som är med i tävlingen och hur många piggeliner ni ätit :)

haha jens vi gör som jag sa :P



Dagens I-landsproblem:  Jag har inge choklad hemma :(


 


Piggelin

OK, eller det är inte ok... Men vi kan säga att det är ok... Då slipper man tänka på alla förvirrande saker och nyheter...


Seriöst, vad är det för fel på mig? Skulle bli överlycklig om någon snäll människa kunde berätta det för mig...
Har så många blåmärken och småsår, glömmer saker (som cykeln i skolan), köper fel storlek
på strumpbyxor osv. ...  
Har nästan ingen koll på hur många gånger jag trampat snett, snubblat över saker eller gått in i saker!
Det skumma är att allt detta började efter det att jag tagit av mig alla mina armband som jag haft på mig sen sexan.

Men någon gång måste man släppa alla minnen och skaffa nya, börja om helt enkelt!


Jag vill ha sommarlov!


Tänk, inga onödiga delprov som ändå inte spelar någon roll, inga läxförhör, inga lektioner! Bara sol, bad och grill :)
Längtar till österrike och frankrike :) <3


Menmen, psykologi förhör imorgon och uppsats + labbrapport + nationelltprov på fredag, kan det bli
bättre? :( 
 
Snälla någon hjälp mig!

Jag behöver något nytt, frisk luft...


Men för att skynda på sommaren lite, så kommer det nu en utmaning till alla :)  
Den som hinner äta flest piggelin fram till dess sommarlovet börjar den 5/6 - 08 vinner ett fint pris :)
Här kommer reglerna :P 
Man ska ha kvar glasspinnen (så att man kan räkna dem) och på den ska det stå vart man köpt glassen och vilket datum man ätit den!

Tro mig det kommer bli ett fint pris :) Alla får vara med :)
(För er som måste veta: priset kommer utformas efter vinnaren så att han eller hon blir nöjd :))

Juste, om du fuskar då jävlar!







Dagens I-landsproblem: Jag har inga hela strumpbyxor till imorgon :(

...

En dag kommer jag få stå i avgångshallen och titta ut på planet som ska ta oss till Wien och bjuda dig på äckliga Arlanda-mackor...


:(

NO DATOR
NO INTERNET
NO BLOGG
:(


Jag ska blogga från skolan! Haha jag vann över min dator :)

<-- Opps...


RSS 2.0