home sweet home

Är snart hemma :)

"borta bra men hemma bäst"

Fy

Det är för varmt :( 

Behöver regn och storm...

Och det kommer fortsätta vara so här varmt... 

Kommer dö av värme :(


Dagens I-landsproblem: Macbooken blir för varm, so man kan inte ha den i knät :( 

Opps

Ojoj, problem... 

Har typ slut po pengar (mobil och kontanter) :( 
Jag som lova mamma att inte göra av med so mycket... 

Men egentligen är det inget problem. För det är ju bara att ringa hem och be om att de skickar pengar med kusinerna (som kommer imorn). För det riktiga problemet är det att om nogon av släkten här for reda po att jag snart kommer att behöva pengar, do är det kört för do kommer de ge mig massa pengar :( 
Och sen kommer de bli sura, för att jag inte bad dem om pengar! 
Do kommer jag bli tvungen att ta emot pengarna! vilket ledder till att mamma och pappa blir arga, för att jag satt mig i den positionen...

Juste... Mamma kommer bli argast, med tanken po att jag lovat att inte slösa (jag bor och äter gratis) :(


Dagens I-landsproblem: Det är för varmt här :( man kan knappt ha kläder po sig :S 

Brudtärna :)

För ett par dagar sen (2 dagar) kom min kusin i till oss och sa:

"Nour, du kan inte ha din klänning p mitt bröllop!" 

Nu pratar vi om klänningen jag hade p min 18rs fest (se bild). Ni vet den jag är kär i... 
Jag blev orolig och frgade varför inte...

"för du ska vara en av brudtärnorna, och de ska ha röda balklänningar!" 

JAG SKA VARA BRUDTÄRNA OCH HA RÖD BALKLÄNNING :D 

Det bästa är att jag kommer f klänningen! den är verkligen vacker...





(Som ni ser saknas det en bokstav, det är den bokstaven som inte finns här i österike... bokstaven A fast men en rund grej över. S ni fr tänka er att den ska vara där :P)



Dagens I-landsproblem: Det är s varmt här och jag har snart slut p pengar (igen) plus det saknas en bokstav s jag kan inte skriva bra alls :(


:(

det gor inte o blogga cpdator :(

österrike

Min supersnälla moster har fixat PEZ till mig och Stora Klupen! Fast jag vet inte hur mycket PEZ det är...

Det enda jag vet är att F-93 har förtur :P sen puckoböna, kompisarna och sen alla andra :P


Novastar goes Swedi

Kollade fotboll man Fanny-banny igår :) Hade Sverigetröja och Sverigearmband! Mamma kollade på Fanny och sa "varför har du Sverigetröja och inte Fanny?" haha (typiskt mamma)!


Då var det dags! Väskan packad, mamma orolig, stora klumpen irriterad, passet borta, pengar i plånboken och hej dås till alla... Imorgon åker vi alla "ungdomar" iväg och alla är oroliga och nervösa för hur det kommer gå egentligen :) Precis som det ska vara! Det ska gås på fest, ses på fotboll, shoppas ordentligt och massa annat kul som det brukar bli (A)


Men först ska stora klumpen klippa sig och kusinen ska hämtas från Hagnestahill och väskor ska packas om för att få plats med ting, som inte ska nämnas här :)


Jag har packat ner nallen som jag fått av Puckobönan, så jag kan ta fram den när saknaden blir för stor :( Och så har jag packat ner boken jag lånat av Pierre så jag kan lämna tillbaka den när jag kommer hem (hoppas att det är ok :)). Har även tagit med almanackan med allas adresser (kommer dock inte skicka något då jag alltid glömmer det :P)


Ska försöka blogga därifrån men kommer då inte använda bokstaven Å, då den inte finns i österrike (tror att det är Å som inte finns)... Men in och titta det kanske kommer finnas ett meddelande just till dig :P Med tanken på att ingen använder MSN på sommaren så vore det ju smart att använda bloggen :) (Jag är såå smart ju!)


Juste, ska försöka komma ihåg allas presenter...


Ok, när jag fått det sagt kan vi ju prata om tråkigare saker...


Jag ska inte träna de söta och underbara flickorna födda 1993 nästa år... Vilket känns blä men jag har tyvärr inget val, måste nämligen ta ett annat lag för "det är brist på tränare"... Jag vill absolut inte sluta (så nu vet alla 93or som läser det här)!


Men har pratat med en person som kan tänka sig ta ett lag med mig :)






Dagens I-landsproblem: Stora klumpen går mig på nerverna för hon är flygrädd! Jävla unge...

Shopaholic igen

Skuldkänslor...


Först ska vi tacka Amanda för hjälpen med det nya utseendet på bloggen :) ska bli en annan bakgrund också men behöver hjälp att hitta rätt nyans. Men det är på gång!


Ok, shopaholic här igen...
Var på stan med Mattizgården, skulle köpa saker till resan men det blev massa annat också (som vanligt). Var inne på The Body Shop och skulle köpa "min lukt" (som vissa kallar det, då hon som jobbar där (hon känner mig eftersom jag alltid är där och köper saker) kom fram till mig och gav mig ett "tips" om vad jag borde köpa istället... Visst jag tjäna ca 200 kr men det var inte det jag skulle göra... Så jag köpte 5 saker när jag egentligen bara skulle ha en sak men det spelade inte så stor roll prismässigt då jag fick alla 5 sakerna för samma pris som det jag skulle köpa :) (någon som fattar?)


Sen gjorde jag en annan sak... är ni med på det här? För det är en stor dag för mig idag, har gjort det ingen trodde att jag skulle göra! Jag har köpt en Sverigetröja! Jupp, mina damer och herrar, JAG har köpt en Sverigetröja och inte nog med det, men det finns bildbevis!


Mattiz hade bara 14kr och vi hungrade ihjäl så vi drog hem till henne (för det var tydligen "för långt" till mig, jag bor i stan) och åt mat. Det gick bra att äta mat men kakorna var det svårare att tugga i sig (mitt liv är förstört, no cookies :()... Så det blev ett par timmar med tv och samtal till alla möjliga (som vanligt :P).


Det känns skönt att träffa vänner som känner en så bra att det vet vad svaret är på olika frågor innan de ens ställt fråga. Det gör allt mycket lättare att prata ut och bara vara...


När jag kommer hem står mamma med mitt pass. Hon påstår att jag inte ska ha ansvar för det när vi är i österrike för jag kommer tappa det! Sen säger hon att jag inte ens ska ha ansvar för mitt pass när jag åker hem! Min kusin ska tydligen ha det ansvaret! Jag fattar inte, hur länge ska jag behöva plågas för att jag tappa bort stora klumpen och hennes biljet på flygplatsen för ett par år sedan? (men säg inte till någon det är en hemlis...) Fast hon var inte borta så länge och hon hade sin biljet i handen...




Dagens I-landsproblem: Vad är det för väder egentligen? Jag vill veta vad jag ska ha på mig när jag går ut ju!


förlåt

Har skrivit ett inlägg fast på papper.... Orkar inte blogga just nu... Men kanske ikväll :) (A)

ojoj

Jag ska blogga snart... Lovar! (A)

SOMMARLOV SOMMARLOV SOMMARLOV

Sommarlov om ett par timmar :)
Kan det bli bättre?! :)


Piggelintävlingen avslutas idag, så nu får ni ge mig bildbevis (inte för att jag tror att någon är med i tävlingen...). Så får ni priset sen (bio) :)




Dagens I-landsproblem: jag är bjuden på 2 fester men jag kan bara gå på en :(

PEZ

Detta är PEZ:




Så nu vet ni bara skriva namn och ca hur mycket :P
Kan dock inte lova något :)

SJUK :(

Utmattning... Fast med feber... Pappa säger att jag måste sova hela dagen idag också om jag vill till skolan idag :(


Fattar inte varför jag inte gillar hans förslag, jag älskar att sova! Men det känns så jobbigt finns massa annat jag kan göra, eller rättelse många andra jag vill vara med...


(skumt, grannens gräsklippare låter som en mobil som vibrerar)


Men jag sover... Har sovit över 24 timmar sen igår!


Vilket belönas med jordgubbar och glass (pappas sätt att se till att mina halsmandlar inte blir sjuka (dåligt immunförsvar)) och yoghurt (kan fortfarande inte tugga :(). Visst låter det som om jag haft en bra helg?
 
Jag ska försöka göra klart svenska uppsatsen så jagkan ha kul i veckan istället. Men det kan bli lite svårt då jag inte börjat :$  Men å andra sidan så har ingen annan gjort det heller :P Fast jag har ju alltid börjat på skiten dagen innan vi har skrivningen så det borde gå att göra klart den idag, dock kommer den bli skum då jag har feber... Äh vem bryr sig, jag kommer ändå inte få MVG av henne fast jag haft MVG på allt annat... Jag lovar, hon hatar mig! Jag vet inte varför men hon gör det :(


Österrike om 2 veckor! Så nu kommer det PEZ-listan :P Jag kan inte lova något men jag kan försöka fixa lite :P Så vilka vill ha?  Skriv namn (på er :P) smak och ca hur mycket ni vill ha :P 
SOM SAGT SÅ KAN JAG INTE LOVA NÅGOT MEN JAG SKA FÖRSÖKA :D


Men nu måste jag dra innan pappa får hets!  


Musik, soffan, glass, jordgubbar, öppet fönster, filt, yoghurt och feber (har ni andra fattat det än? Eller är det bara en person som fattar det än?)





Dagens I-landsproblem: jag vill till ett kallare land :(


Dagens I-landsproblem nr 2: jag vet inte vad jag ska ha på mig på avslutningen...


RSS 2.0