S&M

Jah, ibland går det bra för henne…

 

Stora klumpen kommer ut från sitt rum och sätter sig i soffan, iklädd mjukis och en vit överdel...

Moi: ”Ska du inte ha den där överdelen på nyår?”

Stora Klumpen: ”ööö JO! Oooj!! Bra att du påminde mig!”

Nöten springer in på sitt rum och byter om igen!


ibland när det är mörkt och kallt så är tanken på något varmt alltid rätt, även om det egentligen är fel...


home

Packar, tvättar och pluggar!

Jag ser även ut som ett freak med målarfärg överallt!

 

Idag har varit en skön dag där jag både varit duktig och seg. Jag har åkt iväg och köpt måla färg och målat klart, jag har lagat bra mat, packat och tvättat (gör det fortfarande), fixat mitt hårband och även pluggat! Jag har koll på läget just nu. Fast jag är lite orolig inför imorgon.

 

Är inte orolig för min redovisning jag och EP kommer klara det galant… Jag är mer orolig över att pappa ska åka upp och hämta mig imorgon. Det känns inte bra att hela familjen ska ut och åka på dessa isiga vägar… Men mamma och Stora Klumpen vill hitt och handla lite grejer som tydligen bara finna här (jag är ett frågetäcken just nu, vad finns här?).

 

Så nu ska jag bara ta en snabb dusch innan jag fortsätter yra runt och gör klart allt!


berättar godnatt sagor :D

Scorpions – Wind Of Change








Beyoncé – Listen - from the motion picture Dreamgirls

american boy

Jag får panik! Mitt kort slutade fungera förföra veckan, så jag skulle få ett nytt i fredags eller idag! Men kortet har inte kommit än!!

 

Mitt kort kom precis, yeeey! Och det är svart, gillar detta! Nu måste jag bara klippa mitt andra kort… Vågar dock inte göra det riktigt… Har så många bra minnen med det kortet! Som mina röda älskningar, min polaroid och självklart den där dagen…

 

Jaja, nu ska vi inte bli så sentimentala och materialistiska. Som finalisterna i ung och borskämd!! Hur kan man rösta ut Tim Joel??? Han är den enda som gör något (han och Daniel) av de som är/var kvar!! Att vara med och baka bröd en dag räknas inte!! Super dåligt program!! Och Paulinas pappa är juh rädd för sin egen dotter ”ja det var något bra. Det dåliga är… Kan ni hjälpa mig jag kommer inte på något dåligt…” hon skulle väll döda honom om han kom på något dåligt! Seriöst!

 

Efter att ha sätt det här programmet så har ingen rätt att kalla mig bortskämd längre! För jag förtjänar det jag får, kompromissar!! Är så arg på de där just nu!

 

Aja, nu ska jag fortsätta packa! Etown på onsdag!


burn baby burn

Jag tänkte försona mina synder lite, för att jag aldrig la upp bilderna från KI-galan…

Så här kommer lite bilder från fredag, lördag och söndag! Bra va?

 

Helgen började med att jag åkte direkt efter min tenta till Alby där Tami precis hade vaknat från sin skönhetssömn. Efter lite fix och säker 100 ombyten (för att inte tala om de timmar som gick) så var Miss Tami redo att åka på äventyr in till stan. Som tur är så hade vi ringt ring och väckt (!!!) Nida som trodde att hon var på semester. Den unga damen låg och sov till 11.03 då vi ringde henne och beordrade henne att vara ombytt och klar inom en timme. Eftersom alla tre råkat (det vill säga varit för lata) skippa frukosten den dagen, så började vi med att äta på ett ställe som enligt Nida hade bästa kebaben. Men inget ställe har så bra kebab som hemma!

 

Sedan var vi på vift lite inne i stan och gick runt tills vi hamna på Friday’s. Bra musik tyckte jag, vad är det för skit tyckte göteborgskan! Men roligast hade nog Nida som hitta en gammal klasskompis där inne. Som tur var (för oss) så jobbade hennes kompis på Friday’s! Så vi fick det extra bra.

 
       (<-- Nidas kompis telefon HAHAHA!)

På väg hem fick jag höra att det var roligheter på gång hemma. Så jag hängde på Wibbanfolket och fick en riktigt rolig och händelserik kväll! Kan säga att mitt blåmärke på blåmärke på blåmärke är något jag kommer få bära med mig lääänge.

 

Men eftersom jag skulle på andra äventyr än de andra, så jag fick tacka för mig tidigare. Dagen efter (lördag) så bar det av till Stora Ursvik och till mammas kusin. Man kan lugnt säga att lördag söndag var något extra! Jag fick sitta barnvakt till två av de sötaste och roligaste flickorna jag känner! Matilda (8) och Maria (6). Vi pratade om att Lady Gaga klär av sig och gör snuskiga saker i sina musik videos och att låtarna Gubben i lådan och Mikrofonkåt är ”jättebraaa!”. Mina små söta monster håller på att bli stora för fort!

 

Sen tyckte flickorna att vi skulle prata om ”bombmannen som spränger snälla människor i Stockholm”. Vilket inte var så bra då båda hade massvis med frågor och hade sedan svårt att sova. Även om mina svar var super censurerade och avslutades med ”ja, men det behöver vi inte bry oss om för det kommer inte hända igen, det var bara en dum farbror det där!” så hade flickorna svårt att sova. Vilket jag fick reda på senare att de haft sedan de råkade höra om händelsen. (Idiot snubbe, folk borde tänka på de små människorna som inte alltid fattar allt här i världen!!)

 

Men när man väll hade somnat så dröjde det inte länge förrän båda låg vid mig i bäddsoffan och det var dags att gå upp! För tidigt om du frågar mig!! Men man fick absolut inte missa julkalendern! Så min dag började innan jag ens hade lyckats somna!!

Resten av dagen spenderades med att dekorera tavelramar, göra armband, måla med glitterpennor och lägga 3 pussel samtidigt!

    

Och självklart leka i snön…

  

Men innan jag gick så fick jag två av armbanden som flickorna gjort till mig! Mina söta små monster, ligger förhoppningsviss i sina sängar just nu och drömmer bombfria drömmar!

Och nu ska jag lägga mig i min säng och sova lääänge!

Bruno Mars – Runaway Baby (Sorry men hittar inte den rätta på youtube...)


ibland har man extra kul när man pluggar =)


lyssnar du också på the fray? tänker du också på det jag tänker på?






jag tänker på dig

taxmannen

Älskling det är livet som leker, det leker med oss nu.

 

Jag kom precis på att jag behöver två julklappar till på lördag till små tjejerna! Hur ska jag hinna fixa det? Jag tror att jag vet vad jag ska köpa, för det ska vara två rätt lika julklappar om inte exakt likadana… Oooo snilleblixt! Jag kan köpa typ tre armband och sen säga att det är syskon grej (för de kallar mig för sin stora syster…). Det borde bli bra, de blir säkert glada…

 

Annars får jag baka massa med dem! Baka en tårta eller något stort projekt som får de att bli glada…

 

Jaja, det fixar sig! Något som inte fixar sig är den ångest man har inför varje tenta! För det släpper inte när tentan är över, för då har man nästa tenta att dö inför. För man dör lite inombords varje gång man tvingas öppna den där mini elefanten (över 1300 sidor är inte o leka med!).

 

Men snart är det jul och då kommer det gå massa bra filmer på tv, så jag tänker välja en soffa i huset och inte lämna den. Jag tänker ligga i den där soffan så länge att jag får liggsår! Det blir lite som ”intelämnasängen” – söndag, det kommer bli helt underbart!

 

Ne nu är det slut skrivet! Nu ska det plugga (vem försöker jag lura? Kommer sluta med att jag äter popcorn och tittar på alla bilder i boken).


ibland behöver man bara dansa ut allt och tänka på februari


cooler than me/cheated on you

Egentligen är det bara 155 sidor. Det borde duga med de 155 sidorna tycker man. Det borde inte vara så svårt att börja läsa de där sidorna heller!

 

Men det enda som snurrar i huvudet på mig är om 8 dagar, allt annat och så klart all musik som man bara inte kan sitta still till! Så för att lugna nerverna så har jag lyssnat på Filip och Fredrik på aftonbladet. Någon form av podcast, rekommenderas faktiskt. Lite lugnare än den party musik som spelats hela dagen. Jag vill bara upp och dansa ut det. Men 8 dagar… Egentligen bara 3 dagar, men 8 om man ska räkna med the big bang!

 

På tal om the big bang, så funderar jag på att se alla säsonger av The Big Bang Theory seriöst, ni vet göra inget annat an titta på det och äta chips, godis och popcorn i flera dygn. Det är så sjukt bra!

 

Ne nu ska vi ta oss i kragen (jag och Oskar) och få något gjort på riktigt. Nu ska det läsas och strykas över och under och vad man nu kan stryka… Har dessutom hittat rätt artist till läsningen nu.

 

Dagen I-landproblem: Bekväma sängar är inge bra att ha, man somnar så lätt i dem!


i was crying when i met you now i'm trying to forget you

”Varför bloggar du inte?”

Jo, för att jag har min sista tenta på fredag! Så det är tenta plugg och annat som kommer i vägen.

Men tänkte blogga lite nu innan jag gräver ner mig igen…

 

Igår blev det allmänstädnig av allt. Och då städades inte bara lägenheten utan även mobilen och Facebook:en också. Jag är mycket nöjd med resultatet. Det enda jag har att städa nu är min Spotify.

 

På kvällen när alla måsten var klara så kom Obeka upp på film, te och chips. Det är kul när båda är övertrötta, för då händer det störda saker som den här gången resulterade i en 6.57 minuters film där Obeka spelar flöjt på sin Iphone 4 och kommer med skumma kommentarer. För tydligen kunde man koppla upp seg och höra andra med samma app spela ”flöjt”…

 

Obeka:

"Titta nu är det någon i Afrika som inte haft musiklektioner som spelar... hur fan kan någon i Afrika ha råd med en Iphone????"

"Nu är det någon i Mexiko som spelar... de var inge bra, det är juh bara jag som kan spela!!!!"

"Nu är det kina.. nee japan... ne kiin... jag kan inte geografi..."

Men bästa var ändå:

"Tänk Nour när du är i Irak o jag här så kan vi spela till varandra"                          

 

Ibland undrar man vad det ska bli av oss. Eller inte, vi kommer vara awsome!

 

(Juste, Obeka igår när du skulle gå så var det inte bara nycklar du inte fick med dig utan din halsduk (eller vad det är) ligger kvar här…)


om man ändå hade det så bra...


need you now

Varför är det alltid så?

Ni vet de dagar i veckan (månaden för vissa) då man haft lite så där extra kul… Ja, ni vet då man har dansat till ”I left my head and my heart on the dancefloor” halva kvällen och med någon annan andra halvan.

 

Då när sista personen sagt god natt, när sista lampan har slocknat, så gör man alltid något dumt. Man har varit duktig hela kvällen. Haft kontroll. Låtit den ligga i väskan och endast tagit upp den för att kolla klockan och se vart alla andra är. Men när man tror att kvällen är över och slappnar av, då åker den satans saken fram! Man gör något man lovat sig att inte göra i början av kvällen.

 

Dagen efter vaknar man med ångest över det där dumaduma sms:et som man egentligen inte ens menade! Men så står man ändå där och vet varken ut eller in. Ska man skicka ett sms till och säga förlåt? Eller ska man låtsas som inget?

 

Det bästa är när man skriver rätt men skickar till fel. Fel är inte bra. Just därför är det bra att alla nummer inte följde med. Som att börja skriva på ett nytt kapitel i en ny bok, man slipper bläddra tillbaka hela tiden, man kan bara bläddra framåt!

 

Så i år börjar vi om. Nya juläventyr och helt andra nyårstankar!

Det här kommer bli oslagbart, för i år är jag precis där jag bör vara…


my only wish

Det snöar. Och inte ens min varma choklad kan hålla mig varm just nu. Springer nämligen runt i min t-shirt och packar som en galen höna. Klockan tre idag bär det av in mot nya äventyr. Synd att det snöar så mycket…

 

Jag vet inte vad det är men man tänker extra mycket när det snöar. Eller det kanske är bara jag som gör det. Men alltid när det snöar så här, så stannar jag alltid upp och tänker på allt som hänt och allt jag gjort. Idag slog det mig att jag har begått ett så stort misstag att det nästan är brottsligt.

 

Har aldrig (nästan) ångrat något i mitt liv. De få saker jag ångrar är halvt löjliga som jag kan leva utan. Men detta… Detta är något jag verkligen ångrar! Det värsta är att jag inte kommer få tillbaka det… Man ska verkligen tänka sig för innan man ger bort något.

 

Så just nu vill jag egentligen inte springa runt som en galen höna, utan jag vill gräva ner mig i min säng tills våren kommer…

 

Vad höll jag på med? Jag vill så gärna skylla ifrån mig!

 

Dagens I-landsproblem: Jag vill ringa någon just nu men har inte kvar numret…


dog days are over

Ibland undrar jag hur du tänker…

Vad vill du att jag ska göra? Vill du att jag ska ta nästa flyg till dig eller?

Du vet att det inte går, för jag vet inte när nästa flyg går!

Det är svårt det här med städer och länder. Vad gör man? Eller rättare sagt vad gör du där? Visst jag förstår dig, det är svin kallt här medans det bara är kallt hos dig. Men jag kan fortfarande inte ta nästa flyg till dig.

 

Men nu när min polaroidkamera äntligen funkar så är ett besök till Europas bästa stad ett måste för mig! Tänka sig att du hade rätt, igen…

 

Men jag kan fortfarande inte ta nästa flyg till dig. Hur mycket jag än vill så går det inte.


RSS 2.0