We found love

Världens bästa föreläsning! Alls tjockisar som vill gå ner i vikt utan att träna bör sova 24/7 och alla tjockisar som vill träna sig smala bör skaffa sig en sån där installation som man kan ha på huvet med en cupcake hängandes 1 meter ifrån och sen springa för att försöka få tag på den!

Hahaha, okok jag har bokstavligen talat inte sovit på 24 timmar snart och jag har så mycket koffein i kroppen att inte ens ett sockerrus kan slå detta! Och jag har ingen aning om vad det är jag skriver just nu... Men idag är en awesome dag sådeså! Puss i kraam syns på stan ;)


Damn girl

This is not a walk of shame it is a walk of fame! Så sluta glo på en som om man vore gårdagens rester.

Ojojoj, vad folk i den här staden har lätt för att döma någon. Skulle ta tåget som gick klockan sju så därför var jag tvungen att gå hemifrån klockan halv sju. Och tro det eller ej men varje person jag passera kolla på mig som om jag druckit en flaska tequila och varit med på girls gone wild kvällen innan.

Och jag som hade världens frökenduktig-fredag! Men tydligen så avgör klockslaget vad man är för person och inte vad man gjort kvällen innan.

Aja, jag kommet åtminstone få se solen gå upp idag, myyysss! (Men om jag fick så skulle jag skippa det och sova istället. Föredrar solnedgång...)


hello

Jag borde sova för jag ska upp klockan 05.55 imorgon. Men det känns helt omöjligt!

Var inne på Obekas blogg nyss och såg att vi tänker mer lika än vi tror att vi gör. För jag har nämligen också tänk på det där med personliga och unika julklappar, så jag ska också göra (nästan) alla julklappar själv. Dels för att jag är trött på att springa runt i timmar bland otrevliga människor som är för stressade för att ens se att man finns. Och sen för att jag vill ge bort saker som ingen annan har och som inte kostar en miljon (för att de bara ska finnas i ett exemplar EVER). Så jag har börjat lite. men självklart kommer det vara en köpt del också för de jag ska ge julklappar till är lite kräsna (inte alla då men några av dem).

Hahaha, så om du bara får en grej så kan du ta det som en komplimang!
Ne skoja bara!

Allt jag vill ha i julklapp är massage och stickade strumpor! (Om Stora Klumpen läser detta så gäller det inte dig du vet redan vad jag vill ha!) Det bästa är att jag redan vet vad jag ska få av mamma och pappa, awesome! Så jag slipper leta efter den julklappen och tjuvöppna den… Försök inte, jag vet att alla gör det men ingen vågar erkänna det!

 Juuuste!! Jag har ett litet (läs: stort) projekt på gång. Om jag klarar det så blir det soooleeen efter jul!
Så håll tummarna för mig är ni gulliga.

Nu är klockan ca 00:43… Alltså 5 timmar och 12 minuters sömn kvar… När jag blir världens härskare så ska jag se till att inget är igång innan klockan 11:11!!


skumtomtar baby

Vilket rus! Det var ett tag sen man mådde så här, det var på tiden att det blev så här.

Helt underbart när allt snurrar och det enda man kan göra är att blunda och känna att man svävar. Helt awesome. Hahaha! Ojoj vad folk kommer misstolka detta inlägg! Och bara för att jag gillar att jävlas så tänker jag göra det svårare att förstå exakt vad detta inlägg handlar om. Med andra ord jag ska få alla som läser detta att tro heeeelt fel med flit.






calling you

Det är intressant hur man förknippar vissa låtar med vissa personer. Det är galet hur låten kan framkalla alla känslor som man kände första gången man hörde låten. Därför är i alla fall jag försiktig med vilka låtar jag har i mina spellistor som jag lyssnar på när jag åker tåg! För vem vill åka tåg med en person som gråter i 3 minuter och sen skrattar i 3 minuter för att sedan sitta och le som en idiot i 3 minuter… Ja ni fattar, det är inte lätt när det är svårt.

 

Men nog om det där (håller på att tappa tråden). På onsdag smäller det! Det kommer bli en stor OMG känsla! Trosdag och fredag kommer bli underbara för jag har planerat att träffa två av de bästa personerna jag känner. Och sen på söndag ska jag leka fotograf/bonde… Det kan bara sluta på ett sätt, så jag drar på mig gummistövlarna och… Vad har man när man är på en bondgård förutom gummistövlar? Känner mig som värsta stadsungen (vilket jag är…).






before he cheats

Idag är första dagen av resten av ditt liv. Varje dag kan vara första dagen av ditt liv. Det gäller bara att veta vad man vill göra med den dagen, vad man ska satsa på.

 

Men om man vet vad man vill göra med dagen och om man vad man ska satsa på, borde det inte vara lätt att göra det man ska då? Tydligen inte!

För här sitter jag och tänker på foto, skor, böcker, filmer och sådant som får en att tappa andan.

Det är nämligen inte ofta man måste stanna upp och komma ihåg hur man ska andas. Men vackra saker kan göra så man måste påminna kroppen om sådant.

 

Så medans jag sitter här och ler som en idiot och tänker på detta (och undermedvetet tänker på allt fail) så kan ni få lyssna på detta…








never regret anything because at one time it was exactly what you wanted


Here comes the sun

Varför är det så kallt? Har struntat i att sortera skräpet hemma, har skippat kollektivtrafiken, har inte släkt lamporna efter mig, har inte gjort något av det man ska göra för att stoppa växthuseffekten...

Så varför är det så kallt?? Tänkte att i år skulle det bli annorlunda, mindre snö mer värme! Väntar mig exotiskt väder med 30 grader varmt (utom på julafton då det ska snöa i några timmar) och strålande sol.

Men tydligen är det inte så, för jag sitter med jacka på inomhus och fryser ihjäl...
Ge mig sol, avklippta jeans, bikini och en pol så lovar jag att jag ska sluta gnälla...


fly me to the moon

”Du är mycket kompetent person som är social och som har förmågan att klara det.”

 

Det är konstigt hur några ord från en främling kan få en att tänka efter och förstå vad det är som händer. Det är även konstigt hur det bara tog den främlingen 55 minuter att komma fram till detta.

Allt känns så självklart. Varför tänkte inte jag på det här? Juste, det var det jag gjorde… Men det krävdes en främling för att det skulle sjunka in.

 

Så vad har jag gjort åt saken sen dess? Ändrat musikhumör och plockat fram en annan bok. Det börjar kännas bra igen, det är här jag ska vara. Det är här jag hör hemma. Kullerstenar och trånga gränder. Annorlunda butiker och dröm caféer. Enda negativa är alla turister… Men det är värt det.


RSS 2.0