Höstmys, en perfa dag idag.


Fix you

Höst. Helt perfekt dag att sitta på ett fik med en blondi och vara allmänt flumig. hoppas bara att vi inte blir utslängda det vore tragiskt, men framför allt svinigt kallt!

Så nu ska jag lämna min varma säng och ta på mig min varmaste tröja! Sen ta mig ut... Eller så ligger jag kvar här en stund till... Tills dess att kaka's varma choklad blir allt för lockande!


Dancing on my own

Att berätta för mamma att man ska göra Stora Klumpens läxa åt henne var inte så populärt...

Men grejen är den att det är en flumläxa som hon ändå inte kommer fatta eller behöva. Och jag tycker om ämnet så jag tänker göra den ändå (har trots allt sagt att jag ska göra den).
Men det var lättare sagt än gjort! Vad rimmar på Zeus liksom? Det enda jag kommer på är sneus... Okej, att rimma är inte min grej. Jag får titta förbi biblioteket efter ett rimlexikon.
Jag har iallafall en ide, så jag har åtminstone upplägget klart.

Ne nu ska jag fortsätta åka tåg och rimma Nour med skor och kor! (Förlåt jag är sämst på det här... Hahaha)


skinny love

Jaha jag var inte VIP de har bara ändrat lite… Min Spotify kommer göra slut med mig snart!

Och jag måste komma ihåg att köpa det imorgon (ha-ha jag ska komma ihåg något = epic fail).

 

Men dagens goda gärning är i alla fall fixad! Alla underbara människor som jag saknar massor (och som inte är utomlands och som jag har rätt nr till (mer fail som bara jag kan lyckas med)) har fått en val av mig! Den fick mig att skratta och må bra, så jag tänkte dela med mig av glädjen till folk jag bryr mig om! För vad är bättre än att få någon man bryr sig om att le?

 

Vad sentimental den här bloggen börjar bli… Men kan inte råför det jag saknar er!

Jag kanske borde gå på en tentapub och få ett slut på detta, hahaha! Men först måste jag slå Izla som går på awesome konsert utan mig!!

 

Nu ska jag sova för mitt dagliga (nästan) tåg går 07.17… Och tro det eller ej men jag älskar att åka tåg! Jag låter nästan som Sheldon Cooper…


 

(Klippning på G!)


Om jorden ändå tänker gå under på fredag...

Lyssnar på "how to love" med Lil Wayne... Den här låten skulle ha känts som en kniv i ryggen för ett årsen!

Nu känns den nästan mysig, jag har under sommarn lärt mig att acceptera hans röst och "typ" gilla den också. Men jag vete denna typ av musik brukar inte alltid funka så bra med mitt nyktrahumör... Men å andra sidan så får Spotify en att gilla all musik!

Detta känns som ett onödigt inlägg men ville testa blogg.se appen, hehehe...

(Gissa vad jag borde göra istället för att blogga...)


This wicked games we play



"Och här står du"

come what ever may

Ni vet känslan man får när man ser något man vill ha, den där känslan som gör att man blir lyckligast på jorden när man får det man vill ha. Den känslan har jag nu! De sjuka är att det jag vill ha vill jag ABSOLUT inte ha! Det skulle vara en katastrof i min värld om jag fick det just nu…

 

Men jag vill ha det så gärna! Det är så söta! Visst de är en vandrande bakterie som drar åt sig sjukdomar som svampar och sprider dem ännu bättre. Men när de lär sig gå och försöker prata med en och deras ögon… Hahaha nu undrar ni säkert vad det är jag pratar om, hundar eller barn? Saken är den att jag inte är säker på det än. Jag har umgåtts med Elias för mycket den senaste tiden. Men den ungen är den sötaste 2 åringen jag känner!

 

Och den busigaste ungen jag känner… Han åt upp alla mina klubbor och sprang runt mig tills jag blev yr… Barn och hundar är söta så länge de inte är ens egna, för då måste man börja ta ansvar för dem på alvar. Ansvar är nog bland de tråkigaste orden på listan. Ansvar, konsekvens och disciplin toppar listan just nu.  

 

Finns det något man kan göra hela livet utan ansvar, konsekvens och disciplin?


Losing my way

Ibland vet man inte vart man ska ta vägen. Oftast när jag inte vet vart jag ska ta vägen så hamnar jag här. Jag brukade älska att hamna här. Jag brukade hamna här minst 5 gånger om dagen. Efter att ha besökt IBlameBirdie så vill jag hamna här igen. Ja, jag vet det är inte inne med blogg om man bor här. Men jag är inte en död fisk så jag simmar vart jag vill!

 

Så jag har hamnat här igen. Kul va? Förutom IBlameBirdie så har jag hittat andra Obeka relaterade saker… Obeka och våra top 4 killar och andra mysiga Wibban saker. Med saker menar jag självklart bilder! Jag funderar på att lägga ut dem här och sen på Facebook. För jag vet om att folk slutat titta in här (ja, jag vet att några av er tittar in då och då men inte alla).

 

Dagens läxa har idag varit, ibland träffar man på folk som gör intryck. Folk som man kan ta fram då och då när man behöver le och må bra. Mitt må bra folk, feel good people.



RSS 2.0