från ett blommigt golv


vart jag mig i världen vänder

Imorgon är sista skoldagen för mig, sen tar jag jullov!  

Så imorgon ska det träffas vänner, det ska köpas julklappar det ska fixas och det ska planeras. Och så en date… Sen på lördag smäller det! Ska börja dagen med att kanske hitta klänning till julfesten, glasögon så man inte blir helt blind och självklart (om jag kan få honom att lämna sängen/huset) kläder till Danty. För att sedan se Sandra B’s nya lägenhet och avsluta dagen med att gosa med världens guligaste bebis.

 

Det bästa händer ändå på söndag! Då är det ok att beslagta min andra halva från hennes familj! Efter det så blir det väll lite lugnt tills allt börjar om på måndag! Jag längtar en månad av att bara göra inget och sova länge. Det bästa vore om man kunde hitta flyg till frankrike också.

 

Så om ni känner er sugna på nybakta kakor, bullar och godis så är det bara att hör av er!

Knappt 17 timmar kvar!!!


last Christmas

Jag älskar julen. Jag älskar alla lampor. Jag älskar all glitter. Jag älskar all musik. Jag älskar allt julbak, kakor, bullar, godis… Jag älskar alla juldofter. Jag älskar julklapps jakten och folks leenden när de får något de gillar. Jag älskar alla program och filmer. Jag älskar alla släktträffar. Jag älskar stöket och stressen. Ja till och med snön är underbar!

 

Jag älskar att vakna den 24e och äta frukost framför tv för att sedan börja förbereda inför den 25e. Jag älskar timmarna innan julmässan och efter julmässan. Jag älskar midnatt den 24e då man får välja ett paket som man får öppna innan man lägger sig. Jag älskar den 25e då man får öppna alla paket och samtidigt äta kakor till frukost. Jag älskar när släkten och vännerna kommer över. Jag älskar hur jag slipper gå ut på krogen den 25e. Jag älskar hur det aldrig slutar ringa på telefonen och hur det alltid kommer nytt folk. Jag älskar att se hur glada alla barnen blir av att få paket. Jag älskar att få äta flera gånger. Jag älskar helt enkelt julen!

 

Så när jag fyller år så ska jag ha en julinspirerad fest! En fest där gästerna får paket, en fest med julgodis och julkakor, en fest där alla har glitter i håret och där man får sjunga julsånger! Det tråkiga är att jag fyller i mars och då lär alla ha tröttnat på julen… Även en julälskare som mig lär ha tröttnat.

 

Det bästa jag vet är att ligga under granen och kolla på julgransljusen. Fick iden från Gray’s Anatomy, så jag testa och wow säger jag bara!


santa baby

Sometimes I’m sugar

Sometimes I’m spice

You don’t want me nasty

So be nice!

 

Jag har sjukt många saker som jag inte använt eller kommer att använda! Jag har ingen aning om hur jag ska bli av med dem. Jag fundera på blocket men det känns så krångligt. Jag menar, först ska man fota allt, sen ska man ta reda på hur mycket man ska sälja dem för, sen ska man lägga upp allt och skriva något smart så de blir sålda, sen ska man vänta på att någon vill ha dem, sen ska man komma överrens om priset, sen ska man skaffa kartong att posta dem i och sen så ska man se till att man inte blir lurad så man får pengar på kontot och inte bara ”ge bort” sakerna.

 

 

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att det är alldeles för många ”sen” för att vara värt några 100 kr… Men jag vill heller inte slänga de för det känns super onödigt.

Så då är jag tillbaka på ruta ett, what to do?

 

Varför ska allt vara så krångligt? Någon som känner sig sugen på att hjälpa mig lite? Snälla…


act like a lady think like a man


Stereo hearts


super bass

Idag är en sådan dag som jag kallar perfekt. En dag där inget kunde gå fel och även om den gick fel så gjorde det inget för allt var perfekt!

 

Dagen började med en rejäl och vällbehövd sovmorgon. Vaknade till julbak och kakor som doftade gudomligt. Lekte sedan chaufför och hämtade Elias för att träffa tomten på BK. Bland det roligaste jag gjort! Sen iväg för att äta mer kakor. Och sen kom mina blivande brudtärnor på besök och som Fannybunny sade ”det känns som när vi var små”. Ibland kan det inte bli bättre och idag var det bästa på länge!

Visst jag har haft bra kväller eller bra dagar (på dagen inte natten) men idag var allt bra! Från de att jag gick upp till dess att jag drog på mig mys kläderna för att plugga/sova. Inte ens tanken på att jag behöver plugga en lördag kan förstöra den här dagen. Hur awesome är inte det?

 

Och det blir bara bättre när favorit låten just nu spelas.


Mango magic

Jag är kär i detta:

http://m.ticnet.se/event/SK70117C?


vanilla twilight

Hur kommer det sig att alla presenter man köper är sådant som man själv vill ha? Varför köper man inte bara två av allt, ett till sig själv och ett som man ger bort! Det borde göra livet lättare.

Det roliga är att man aldrig får det man själv har köpt till någon… Man får inte ens något liknande! Utan något som man aldrig skulle tänka på själv. Något som man behöver fast man inte tänkt på det.

 

Men i år har jag bestämt mig för att alla julklappar från mig kommer att vara super personliga. Varje julklapp kommer att reflektera mottagarens personlighet. Nytt för i år är nog att jag inte kommer köpa en get…

 

Men det är långt kvar till jul och innan dess ska jag avsluta skolterminen och avsluta påbörjade saker (mer en sak).

 

Nu ska jag sova och hoppas på att tågen går imorgon så jag kan få fira Schacki’s stora dag.


if tomorrow never comes

Jag längtar till nästa år. Allt som kan gå åt skogen har gått åt skogen! Så nu vill jag ha ett nytt år och en ny början. Jag vågar inte säga att det inte kan bli värre, för då blir det värre. Men det har varit ett av de värsta åren i mitt liv. Jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjort i år. Jag har aldrig haft så ont som jag haft i år. Jag har aldrig varit med om så mycket svek som det här året. Det här året har varit ett rent helvete!

 

Nu ser jag det från en optimistisk synvinkel också. Så gissa om det här året har varit hell on earth.
Men som tur är så är året inte slut än. Det kan kanske bli lite ljusare… Jag hoppas att det blir det.

 

Men som sagt, har inget att se fram emot. Vilket år! Tror jag har slagit rekord i flest begravningar och sjukhusbesök. Det gör ont att tänka på det men det är skönt att ha fått det sagt.

 

Nytt år, nya möjligheter, nya upplevelser, nya tillfällen.



RSS 2.0