last Christmas

Jag älskar julen. Jag älskar alla lampor. Jag älskar all glitter. Jag älskar all musik. Jag älskar allt julbak, kakor, bullar, godis… Jag älskar alla juldofter. Jag älskar julklapps jakten och folks leenden när de får något de gillar. Jag älskar alla program och filmer. Jag älskar alla släktträffar. Jag älskar stöket och stressen. Ja till och med snön är underbar!

 

Jag älskar att vakna den 24e och äta frukost framför tv för att sedan börja förbereda inför den 25e. Jag älskar timmarna innan julmässan och efter julmässan. Jag älskar midnatt den 24e då man får välja ett paket som man får öppna innan man lägger sig. Jag älskar den 25e då man får öppna alla paket och samtidigt äta kakor till frukost. Jag älskar när släkten och vännerna kommer över. Jag älskar hur jag slipper gå ut på krogen den 25e. Jag älskar hur det aldrig slutar ringa på telefonen och hur det alltid kommer nytt folk. Jag älskar att se hur glada alla barnen blir av att få paket. Jag älskar att få äta flera gånger. Jag älskar helt enkelt julen!

 

Så när jag fyller år så ska jag ha en julinspirerad fest! En fest där gästerna får paket, en fest med julgodis och julkakor, en fest där alla har glitter i håret och där man får sjunga julsånger! Det tråkiga är att jag fyller i mars och då lär alla ha tröttnat på julen… Även en julälskare som mig lär ha tröttnat.

 

Det bästa jag vet är att ligga under granen och kolla på julgransljusen. Fick iden från Gray’s Anatomy, så jag testa och wow säger jag bara!


Är du en tyst tiger?

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0