Shopaholic igen

Skuldkänslor...


Först ska vi tacka Amanda för hjälpen med det nya utseendet på bloggen :) ska bli en annan bakgrund också men behöver hjälp att hitta rätt nyans. Men det är på gång!


Ok, shopaholic här igen...
Var på stan med Mattizgården, skulle köpa saker till resan men det blev massa annat också (som vanligt). Var inne på The Body Shop och skulle köpa "min lukt" (som vissa kallar det, då hon som jobbar där (hon känner mig eftersom jag alltid är där och köper saker) kom fram till mig och gav mig ett "tips" om vad jag borde köpa istället... Visst jag tjäna ca 200 kr men det var inte det jag skulle göra... Så jag köpte 5 saker när jag egentligen bara skulle ha en sak men det spelade inte så stor roll prismässigt då jag fick alla 5 sakerna för samma pris som det jag skulle köpa :) (någon som fattar?)


Sen gjorde jag en annan sak... är ni med på det här? För det är en stor dag för mig idag, har gjort det ingen trodde att jag skulle göra! Jag har köpt en Sverigetröja! Jupp, mina damer och herrar, JAG har köpt en Sverigetröja och inte nog med det, men det finns bildbevis!


Mattiz hade bara 14kr och vi hungrade ihjäl så vi drog hem till henne (för det var tydligen "för långt" till mig, jag bor i stan) och åt mat. Det gick bra att äta mat men kakorna var det svårare att tugga i sig (mitt liv är förstört, no cookies :()... Så det blev ett par timmar med tv och samtal till alla möjliga (som vanligt :P).


Det känns skönt att träffa vänner som känner en så bra att det vet vad svaret är på olika frågor innan de ens ställt fråga. Det gör allt mycket lättare att prata ut och bara vara...


När jag kommer hem står mamma med mitt pass. Hon påstår att jag inte ska ha ansvar för det när vi är i österrike för jag kommer tappa det! Sen säger hon att jag inte ens ska ha ansvar för mitt pass när jag åker hem! Min kusin ska tydligen ha det ansvaret! Jag fattar inte, hur länge ska jag behöva plågas för att jag tappa bort stora klumpen och hennes biljet på flygplatsen för ett par år sedan? (men säg inte till någon det är en hemlis...) Fast hon var inte borta så länge och hon hade sin biljet i handen...




Dagens I-landsproblem: Vad är det för väder egentligen? Jag vill veta vad jag ska ha på mig när jag går ut ju!


Är du en tyst tiger?

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0