en shopaholics bekännelser

Det bästa som finna är att gå på stan med mamma när stora klumpen inte är med. För då är det två shopaholics som shoppar tills de inte orkar bära mer :) 


Men idag skulle stora klumpen med till Tuna Park :( Jag som hade lagt undan kläder och ett par skor blev inte så glad... Missförstå mig inte nu, det är kul att gå på stan med mamma och syrran men stora klumpen har ett sätt som gör att man inte köper något alls! Hon får en att tappa lusten att kolla på saker och prova dem. Men som tur var så tröttna hon och ringde sin kompis :)


När stora klumpen hade gått då började jag och mamma att köpa saker, som vi brukar :P det blev inga skor :( men annat (bilder) :)


Vi köpte dock inte så mycket som vi brukar göra men jag och mamma blev nöjda ändå :) Mamma köpte 3 par jeans fast 2 av dem var till hennes systrar (en i Irak och en i österrike, fattar dock inte varför hon skulle köpa jeans till dem... Hon sa något om ett vad...) och jag köpte saker från vila (älskar den affären!) och H & M (har köpt dem nu :P) och sen ett linne på Lindex som var jättefint nät man hade det på sig :)


    


Men jag var inte så ego, rundade upp så röda korset fick ett par kronor också :)


Sen träffa jag Malin, en jobbarkompis från förra sommaren, hon berätta att jag skulle vara på parken zoo i sommar :) Blev överlycklig! Helt ärligt, det är det bästa jobb jag haft (räknar med prao (A)) :)


Carro, nu jävlar blir det lunchar på Pampas :P

Daniel, grattis glass?(A)



Dagens I-landsproblem: jag hittar inga nya skor :(


Är du en tyst tiger?

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0