”oj, vad kreativ du är”

Min svarta väska gick sönder! Den där mini väskan som jag inte varit utan sen jag köpte den. Men axelbandet gick bara sönder! Jag gick tillbaka till affären och sa med gråten i halsen "den gick bara sönder..." hon i affären tyckte så synd om mig att hon hjälpte mig hitta en ny söt plånbok :) och min väska får jag tillbaka på söndag, "fixad o klar" och "så gott som ny" som tanten i affären försökte övertyga mig.


Men när jag ändå var på Tuna Park så passade jag på att fixa den där överraskningen till Vimski :)
Och då hände detta...


Jag går in i olika affärer och frågar om de har något som man kan ge någon som tagit körkort, får jag samma svar av alla "jag har bara grattiskort". Så jag kom på en jätte bra ide :) Kommer skriva om denna ide när han fått sin överraskning!  Men ändå, när jag går tillbaka till en av affärerna, så säger hon som jobbar i affären till mig:


"Oj, vad du är kreativ! Du kanske kan köpa mina presenter istället för mig!"


Jag som inte var beredd på att hon skulle komma ihåg mig stod bara där och stirra som ett fån, innan jag log vänligt och tackade för komplimangen. Dock fick hon inte mitt nr, tyvärr... Kom på att det skulle ha varit roligt att jobba som det, tror att det finns ett företag i Stockholm...


Men det här inlägget är mest till för att göra Viktor nyfiken :) så nu fortsätter jag :P


Sen träffa jag min kära kusin Sally A. som tyckte att det var typiskt mig att göra något sådant där men det var sött också!


Haha du kommer inte få några ledtrådar alls förutom att det är gult och svart med en touch of Gold :P



Dagens I-landsproblem: det är fjortis fest här... Syrran har "smink dag" plus att de ska tälta på tomten UNDER MITT fönster :(


Är du en tyst tiger?

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0