animal

Detta är helt sjukt! För några år sen så satt jag och var helt i extas över att få lämna allt bakom mig och gå vidare mot nya äventyr. Idag sitter jag och bara längtar tillbaka. Det roliga… Fast det är inte roligt det är oerhört sorgligt… Men, men det börjar och slutar på samma sätt. På fredag blir jag hämtad för att på lördag åka vidare till ännu en dålig upplevelse att försöka förtränga.

 

Men jag har börjat vänja mig, vara lycklig i något år för att få allt att gå i bitar igen. Det låter deppigt jag vet, men det är inte det. På nått sätt får jag en chans att bygga upp allt och för varje gång jag bygger upp allt blir det mer perfekt än gången innan.

 

Som tur är kommer jag aldrig bli perfekt, det vore oerhört tråkigt! Därför tänker jag inte plugga mer till min onsdagstenta (imorgon) då alla ändå inte klarat den, kul att få träffa klassen i sommar juh! (Eller inte hahaha)

 

De senaste åren har varit bra, jag har fattat vart min gräns går, jag har lärt mig att gå vidare och jag har lärt mig att det finns bra en sak som man aldrig kommer förlora så länge man lever.

 

På väg mot nya äventyr, som vanligt!

 

(Och imorgon kväll kommer bli awesome! Tyvärr kommer jag inte få lägga upp bilder då jag inte vill att farbror grön(?) knackar på min dörr, men ni som har turen att få träffa mig kommer få se en och annan bild!)


Är du en tyst tiger?

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0