happy

Det är underligt hur någon kan få en att må så bra.

 

Ibland så blir man nervös. Man ångrar ett beslut. Man tar det igen. Man ångrar det igen. Tills man står där, halvt vilsen och med för höga klackar. Och oavsett hur snygga skorna är på, så är det fel skor till just den klänningen.

 

Då börjar man rota i hyllorna efter gamla skor. Skor som man egentligen inte borde prova igen. Skor som står på just den hyllan av en anledning. Men man gör något dumt, man tar på sig skorna och går runt i dem i ett par timmar…

 

Tillslut kommer man på varför skorna ställdes på hyllan från början. När man kommit på det, så brukar man gå tillbaka till de där bekväma stövlarna som skydar ända upp till knäna. Stövlarna som får en att må bra och som inte gör ont.

 

När man haft stövlarna på ett tag, så vill man testa skodjungeln igen… Tillslut har man hamnat i en ond cirkel. Där allt bara går runt och gör ont. Tillslut slutar man känna efter…

 

Det man egentligen borde göra är hitta de där perfekta Conversen och aldrig ta av sig dem. Convisarna som är bra för själen, som får en att skratta när man vill gråta, som får en att göra saker man inte trodde man kunde och som får en att våga hoppas och tro igen.

 

Mina röda Converse… De står i ett hörn just nu och väntar på sommaren.

 

 

Dagens I-landsproblem: Jag vill ha sådan där lampa som slocknar när man klappar!


Är du en tyst tiger?

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0