written in the stars

Oj då… Jag har haft så mycket att göra att jag helt glömde bort att jag hade en blogg…

 

Helt otroligt! Men ändå typiskt mig. Men jag har fått min älskling (Iphone 4) så jag har varit ganska så upptagen med att leka med den. Vilket har gjort att Oskar har fått semester. Men nu när jag sitter vid Oskar och kollar runt lite så ser jag att jag har missat massor!

 

Men men, just nu befinner jag mig i Etown (fortfarande). Jag valde att stanna kvar här en extra dag, jag har ändå ingen skola imorgon. Så jag passade på att boka läkartid hos våran familjeläkare. Sjukt mycket lättare att gå dit än någon främling på vårdcentralen i Slöddertälje. Snubben vet om alla sjukdomar jag haft och exakt vad det är för fel på mig bara genom att titta på mig! Har varit på besök där varje gång jag varit sjuk ända sedan jag var mini.

 

Sen blir det att ta en tur till Godisland kanske. Det vill säga om min ”date” inte blir av.

Måste dock vara i Slöddertälje vid femtiden så får se hur det blir med den saken.

 

Det är skönt att vara hemma och bara sitta på sitt rum och göra inget, medan mamma kommer upp med mat och te. Helt underbart. Och att få sova ut! Helt underbart, jag bara älskar våra soffor! Man somnar så fort och så lätt. Kan tänka mig att gå och lägga mig på en av dem nu. Strunta i sängen helt.

 

Ja det här blev ett långt inlägg… Hoppas att det kompenserar lite…  

 

Dagens I-landsproblem: De nya elelementen i huset värmer verkligen! Vi har till och med stängt av golvvärmen för att det blir FÖR varmt! Ja, se där…


Är du en tyst tiger?

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0