Undiscovered

Klirr klirr pengar på kontot! Även fast de pengarna redan har ett syfte så känns det skönt att de ligger där! Man mår extra bra på något sätt…

 

Så ett tack och en farsdag present är precis det som är pricken över i:t. Jag fråga inte den här gången jag förhandla! Den ni, försök att slå den om ni kan!

 

Just nu är det en jäkla massa snack om curlingföräldrar och bortskämda ungar. Jag är 90-talist, mina föräldrar har alltid funnits där och hjälpt mig när det krisar. Jag betalar min egen hyra, jag tvättar mina kläder själv, städar min lägenhet själv, jag kan sy och laga mat utan problem. Ändå är jag bortskämd i andras ögon bara för att jag alltid fått det jag velat ha…

 

Jag tycker att det finns en skillnad mellan att vara bortskämt och att vara BORTSKÄMD!

Visst jag får allt jag pekar på och pappa/mamma betalar, men jag måste förtjäna det jag får. Jag måste visa att jag är värd en bil eller en dator eller en telefon. Och när jag får en ny jacka för över 1000 kr så måste jag ge bort en jacka och andra plagg till röda korset eller liknande organisationer.

 

Allt handlar om att uppskatta det man får och dela med sig av det man har.

Därför är det aldrig något problem när folk kommer över och frågar ”har ni mat hemma” som hälsningsfras. För det man ger får man alltid tillbaka!

 

Så du har ingen rätt att kalla mig bortskämd. För du har ingen aning om hur det är att ge bort halva din garderob för ett par skor. Eller antalet skor som har fått ny ägare för en ny telefon.

 

Men visst jag är bortskämd, bortskämd med föräldrar som alltid finns där när det krisar, föräldrar som ställer upp i vått och torrt, föräldrar som alltid kommer att ställa upp hur gammal jag än blir.


Dagens I-landsproblem: Mitt bubbelgums nagellack får mig att bli sugen på hubba bubba!  


Är du en tyst tiger?

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0