the one and only

Det var inte det här jag hade tänkt mig. Men det blev mycket bättre än det jag hade tänkt mig!

 

Dagen började tidigt *hosthost*, på något sätt var jag uppe och R stod och stampa foten. Det var tydligen en perfekt dag för att gå ut och gå. Snubben hade rätt! Solen sken och värmde som om hösten vore en myt. Om det inte hade varit för alla löv så hade man nog fått sommarkänslor…

 

Vi bestämde oss för att ta oss till toppen av ett av Slöddertäljes berg. Lättare sagt än gjort då man snubblade på varenda rot i princip! Men upp kom vi och det var bland det mysigaste stället. Kan verkligen tänka mig grillning där på sommaren. Sen skulle vi ta oss ner…

 

Det var ännu svårare, då vi skulle ”gena” oss ner… Så klart så ramla jag och rev upp huden på fingret så att det börja blöda! Och R skrattade gott åt det. Eftersom vi hade tagit oss ner helt fel så fick vi ta en promenad längst vattnet. Långt tyckte R, själv ville jag bara ha plåster. Men fick trösta mig med ny halsduk och ny mössa. Perfa!

  

Kvällen avslutades med mys, Obeka ville basta men R och jag röstade ner hennes förslag. Så det blev Sveriges Skönaste Familj och popcorn.

 

Nu ska jag sova tror jag. Skola imorgon, nervsystem står på schemat… Det innebär en PowerPoint på 40 sidor på alldeles för lite tid… Inte kul!


Är du en tyst tiger?

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0