Socker + kaffe = svårt att sova på lektion...

Jag är dålig jag vet! Men det känns som om ifall jag skriver något så kommer jag bara klaga…

För helt ärligt så är det mörkt när jag går hemifrån och mörkt när jag kommer hem. Jag blir lite smått deppig och väldigt irriterad. Vilket min kära familj har fått ta konsekvenserna för. Jag har nämligen skällt ut både mamma och pappa i telefon för småsaker som inte har någon betydelse.

 

Jag är bara så allmänt trött och hungrig. Då jag knappt får sova och har nästan inga måltider alls! Om det inte vore för lunchen så skulle jag svälta ihjäl… Men jag hinner inte laga någon mat och när maten väll är klar (om jag hinner laga mat) så är jag inte hungrig längre! Ni vet den känslan då man är så hungrig att man vill spy och man vet att man kommer spy om man äter något… Jag lever med den känslan just nu.

 

Så nu ska jag trycka i mig en macka och sen ringa mamma och pappa och säga förlåt… Jag hoppas att jag kan hålla humöret uppe så att jag kan göra detta…

 

Dagen I-landsproblem: Rulltrappor är väll till för att rulla och inte stå stilla ur funktion, så att man tvingas gå ner i dem som om de vore vanliga trappor!!


Är du en tyst tiger?

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0