taxmannen

Älskling det är livet som leker, det leker med oss nu.

 

Jag kom precis på att jag behöver två julklappar till på lördag till små tjejerna! Hur ska jag hinna fixa det? Jag tror att jag vet vad jag ska köpa, för det ska vara två rätt lika julklappar om inte exakt likadana… Oooo snilleblixt! Jag kan köpa typ tre armband och sen säga att det är syskon grej (för de kallar mig för sin stora syster…). Det borde bli bra, de blir säkert glada…

 

Annars får jag baka massa med dem! Baka en tårta eller något stort projekt som får de att bli glada…

 

Jaja, det fixar sig! Något som inte fixar sig är den ångest man har inför varje tenta! För det släpper inte när tentan är över, för då har man nästa tenta att dö inför. För man dör lite inombords varje gång man tvingas öppna den där mini elefanten (över 1300 sidor är inte o leka med!).

 

Men snart är det jul och då kommer det gå massa bra filmer på tv, så jag tänker välja en soffa i huset och inte lämna den. Jag tänker ligga i den där soffan så länge att jag får liggsår! Det blir lite som ”intelämnasängen” – söndag, det kommer bli helt underbart!

 

Ne nu är det slut skrivet! Nu ska det plugga (vem försöker jag lura? Kommer sluta med att jag äter popcorn och tittar på alla bilder i boken).


Är du en tyst tiger?

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0