Be Careful What You Wish For Cause It Might Come True...

Jag kom på att jag inte berättat om min alternativa medicin lektion idag!!!


Jo, idag fick vi besök av ett medium/drömtydare (eller vad man ska kalla honom...).


I varje fall, så prata vi om våra drömmar som vi drömt. Jag ställde en fråga om en dröm jag alltid har (där någon försöker strypa mig men misslyckas så personen försöker dränka mig istället) och han berätta att vatten oftast betydde samma sak för alla, vilket är en symbol för känslor. Så med andra ord så sa han att jag höll på att drunkna i mina egna känslor, då de är så överväldigande.


Sen börja vi prata om det övernaturlig...

Han berättade att alla hade en eller flera andra som höll än sällskap och som alltid fanns där till hands när man behövde hjälp.


Så då tar jag och fråga (som den idiot jag är, för det här är egentligen inte vad en lättskrämd person som jag bör få höra) "Har jag någon som är med mig?" och han svara, "Ja, faktum är att hon är vid dig nu!"


Herre jävlar! Jag har alltid trott på det övernaturliga, men aldrig på "spöken" (som det kallas). Men jag har ändå alltid haft känslan av att vara iakttagen när jag är ensam eller rädd... Oftast så har det varit en känsla som fått mig att lugna ner mig (som när jag går hem själv från krogen, då känns det som om jag har "änglavakt") men ibland har det känts super läskigt (som när vi precis flyttat in och jag fick för mig att det bodde någon annan i huset för att den hade tjuvat en nyckel och flyttat in på vinden...).  


Men lite läskigt är det just nu när man ska sova och vet om att det kan finnas någon annan själ här i närheten...


Är du en tyst tiger?
Postat av: sandra

ehhhhhh ja jag e fett räddd

2009-04-22 @ 14:52:29
URL: http://sandritaa.blogg.se/

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0