Red bull och cola

Som äldsta barnet i familjen så är man som ett experiment för föräldrarna. Dem testar alla saker på en innan stora klumpen får göra det. Det är nästan som om dem tänker "Äh hon klarar sig, för det kan väll inte bli mer fel än så här?", ja, ni fattar nog!


Men grejen är den att man är ett experiment för ens yngre syskon (stora klumpen), som fattat att man inte ska gömma saker under sängen. Eftersom det är första stället man letar på.

Ibland önskar man att man vore yngst eller mellanunge... Bara så att man fick chansen att testa ifall vissa saker skulle fungera (A)


Men som tur är så har man massa äldre kusiner som gör bort sig :) Som när min kusin kom hem kl tre på natten och låg i badrummet och spydde resten av dagen, så fick han frågan "vad har du druckit?". gissa vad idioten svara... "Jag har bara druckit red bull och cola" HAHAHAH

Eller om man är och festar i en annan stad utan att någon vet om det, så ska man aldrig säga att man är hemma om 5 minuter då en orolig förälder ringer halv 4 på morgonen. Detta gäller speciellt om man har en yngre bror som vill sätta ditt en, som hämnd för att man lämnat honom hemma!

Och man ska definitivt inte säga att bilen blivit snodd då man egentligen har kört in i en lycktstolpe :P

Fast min favorit är nog "vi ska bara köpa glas (A)" kl halv 12 en lördagskväll!


Ja, det är tur att man har dem :) Speciellt när de får skäll för nåt man själv har gjort :) bara för att man är nästan yngste och "inte vet bättre" :P


Man brukar säga "släkten är värst" men jag skulle vilja säga "släkten är bäst" (alla under 30)!



Dagens I-lands problem: Varför växer det inte muffins på träd? :(


Är du en tyst tiger?
Postat av: sara

hahhahahah..
jag har en bekännelse. jag var sådär en timmes gång från hemmet då pappa sa "du ska vara hemma inom fem minuter". :$
gissa om jag fick skäll..

2008-02-12 @ 00:49:06

Var inte en tyst tiger!

Och du är?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Får jag ta en titt på din blogg? :)

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0